fbpx

Vlerat

Angazhim në mbrojtjen e ambjentit. Dedikim në shpërndarjen e përfitimeve të inovacioneve dixhitale tek një masë sa më e gjerë. Ne i vlerësojmë burimet njerëzore si asetin më të rëndësishem.

Vizioni

Koha është shumë e çmuar për ta humbur me metoda të vjetra të prenotimit. Veontime impenjohet për të afruar njerëzit dhe për të dixhitalizuar kompanitë.

Misioni

Veontime ofron komoditetin e zgjedhjes së shërbimeve të nivelit më të lartë të udhëtimit dhe dërgesave me autobus nga Ballkani drejt Evropës dhe anasjelltas, nëpërmjet eksperiencës më bindëse të biletimit elektronik.

Kompania

Veontime është trademark i rregjistruar i kompanisë italiane Ectabyte Srl, me seli në Trento dhe zyrë operative në Tiranë.  Ectabyte srl është një kompani e re dhe dinamike që prodhon sisteme informatike menaxhimi, falë një stafi me një eksperiencë 20 vjeçare. Shumë programe kompjuterike janë krijuar, testuar dhe po përdoren nga kompani të mëdha në nivel ndërkombëtar.

Programi i fundit që kemi zhvilluar është platforma Veontime.

Çmime

 

Nominuar si Best Newcomer për Italinë për sezonin 2019 në South Europe Startup Awards

 

Pranuar në programin GLOBAL STARTUP PROGRAM, promovuar nga ICE Agenzia dhe Ministrija e Zhvillimit dhe Ekonomisë në Itali

 

  Përzgjedhur në 16 projektet më të mira në Itali për Smart Mobility, në garën e MCE, 2019, organizuar nga Asso Lombarda dhe Camera di Commercio di Milano.                 

 

Pjesëmarrje

Sofje,
Webit
Maj 2019

Lisbon,
Web Summit,
Nëntor 2019

Milano
SMAU,
Tetor 2019

Toronto,
Collision, Maj
2019

Milano,
MCE Maj 2019

Stafi

Name Goes Here

Altin Braka

Co founder & CEO.

Name Goes Here

Tahar Fahem

Co founder & CTO.

Name Goes Here

Sante
Ciccarello

Admin manager.

Name Goes Here

Hasip Buba

Digital marketing.

Name Goes Here

Nertil Lika

Social media manager.

Name Goes Here

Rexhino Lika

Video maker & editor.