fbpx
Veontime Animation Promo
Veontime Promo – Titra Shqip
Veontime on WEBIT, Sofia – European festival for Technology and Innovation

Veontime Animation – Titra Shqip

Veontime në WEBIT, Sofje – Festivali Europian për Teknologjinë dhe Inovacionin
Veontime startup pitch – Webit Festival Europe 2019
Veontime Promo – Cekja i Beratit
VEONTIME MER PJESË NË COLLISION – KONFERENCA PËR TEKNOLOGJINË NË TORONTO
Veontime Promo Backstage – Cekja i Beratit
Veontime Promo – Cekja dhe Nipi