fbpx

Veontime News

Administratori i Veontime në TTE show London
Al-News

Administratori i Veontime në TTE show London

Administratori i Veontime Altin Braka mori pjesë në Travel Technology Europe, mbajtur në Olympia Londër, në datat 26 dhe 27...
Read More
Veontime në Web Summit 2019
Al-News News

Veontime në Web Summit 2019

Një nga eventet më të rëndësishme në botë që mbahet vetëm njëherë në vit dhe ishte pikërisht 2019-a viti kur...
Read More
Veontime mori pjesë në Smau Milano 2019
Al-News News

Veontime mori pjesë në Smau Milano 2019

Smau është një nga platformat më të përdorura nga shumë biznese për të promovuar inovacionet dhe risitë që ata sjellin...
Read More
Veontime nominohet Best Newcomer për Italinë, në Global Startup Awards
Al-News News

Veontime nominohet Best Newcomer për Italinë, në Global Startup Awards

Veontime është emëruar si Best Newcomer për Italinë, në programin South East Europe startup 2019, pjesë e Global Startup Awards. Më...
Read More
Veontime fiton çmimin e Asso Lombarda dhe Camera di commercio di Milano
Al-News News

Veontime fiton çmimin e Asso Lombarda dhe Camera di commercio di Milano

  Veontime u vlerësua nga Asso Lombarda dhe Camera di commercio di Milano si një nga 16 projektet më të...
Read More
Veontime merr pjesë në Webit në Sofje
Al-News News

Veontime merr pjesë në Webit në Sofje

Festivali Evropian i teknologjisë dhe inovacionit. Veontime ishte i pranishëm në këtë panair si një StartUp inovativ në sektorin e...
Read More
Veontime merr pjesë në MCE4x4
Al-News News

Veontime merr pjesë në MCE4x4

Veontime u përzgjodh nga 125 StartUp-e si një platformë inovative në fushën e transportit. Më 17 maj në Milano, në...
Read More
Veontime merr pjesë në Collision, Konferenca e Teknologjisë në Kanada
Al-News News

Veontime merr pjesë në Collision, Konferenca e Teknologjisë në Kanada

Collision është një conferencë që po fiton popullaritet të shpejtë në Ameriken e Veriut. Kjo konferencë ka bashkuar shumë njerëz...
Read More