fbpx

Veontime Evente

Smau Milano 2019
Al-Evente Evente

Smau Milano 2019

Eventi në sektorin e inovacionit dhe dixhitalizimit për bizneset dhe profesionistët italianë. Për më shumë se 50 vjet, Smau ndihmon...
Read More
Web Summit 2019
Al-Evente Evente

Web Summit 2019

Forbes ka deklaruar:" Ne ofrojmë konferencat më efikase në planet".   The Atlantic ka deklaruar:" Web Summit është vendi ku lind...
Read More
Collision Tech Conference
Al-Evente Evente

Collision Tech Conference

Veontime do të marrë pjesë tek Konferenca ‘COLLISION TECH’ në Toronto!
Read More
Mce4x4 2019
Al-Evente Evente

Mce4x4 2019

Merrni pjesë në edicionin e 4-të MCE4X4, ngjarja ku modelet tradicionale të biznesit bisedojnë me ato inovative në një dialog...
Read More
Festivali Webit ’19
Al-Evente Evente

Festivali Webit ’19

Webit.Meetup janë një mënyrë e shkëlqyer për të pritur, ftuar ose bashkuar njerëzit me të cilët dëshironi të bashkepunoni në...
Read More