fbpx

Veontime Blog

Ku mund të mësoni gjuhën gjermane. Lista me qendrat më të mira në Shqipëri
Al-Blog Blog

Ku mund të mësoni gjuhën gjermane. Lista me qendrat më të mira në Shqipëri

Gjermania po konsiderohet çdo vit e më tepër një destinacion i preferuar për të rinjtë e e Ballkanit. Sidomos në...
Read More
Thethi, zgjedhja e duhur për një udhëtim ëndërrash
Al-Blog Blog

Thethi, zgjedhja e duhur për një udhëtim ëndërrash

Nëse kërkon një trip të vërtetë malor, Thethi është zgjedhja e duhur. Ndodhet në zemër të alpeve shqiptare, i rrethuar...
Read More
Një prenotim në booking në Shqipëri nuk ofron gjithmonë siguri
Al-Blog Blog

Një prenotim në booking në Shqipëri nuk ofron gjithmonë siguri

Shqipëria ofron shumë gjëra interesante për turistët e huaj, por të rezervon edhe surpriza të pakëndshme, të cilat mund të...
Read More
Çfarë duhet të dini përpara se të niseni për punësim sezonal në Gjermani?
Al-Blog Blog

Çfarë duhet të dini përpara se të niseni për punësim sezonal në Gjermani?

Punësimi në Gjermani është tema më përfolur në trojet Shqiptare vitet e fundit. Kjo ndodh sepse vetë procedurat janë mjaft...
Read More
Çfarë duhet / nuk duhet të bësh gjatë një udhëtimi me autobus
Al-Blog Blog

Çfarë duhet / nuk duhet të bësh gjatë një udhëtimi me autobus

Njerëzit që kanë pasion udhëtimet e gjata me autobus janë personat idealë për të pyetur se cilat kanë qenë gabimet...
Read More
10  arsye për të udhëtuar me  autobus
Al-Blog Blog

10  arsye për të udhëtuar me  autobus

Çka dihet me fakt është se udhëtimi ajror  është më i shpejti ditët e sotshme. Por një pjesë e mirë...
Read More
Autobusi nuk është më i lidhur me jetesën “low cost”
Al-Blog

Autobusi nuk është më i lidhur me jetesën “low cost”

Autobusi nuk është më një automjet lidhur me një mënyrë jetese “low cost” Çmimet e udhëtimit me autobus? Përafërsisht e...
Read More
Agjencitë turistike shfrytëzojnë mungesën e informacionit për të rritur çmimet
Al-Blog Blog

Agjencitë turistike shfrytëzojnë mungesën e informacionit për të rritur çmimet

Ankohemi shpesh se biletat e avionëve janë shumë të shtrenjta. Jo rrallë detyrohemi të anulojmë udhëtimet tona, ose të kërkojmë...
Read More
Mbrojtja e udhëtarit të biznesit brenda dhe jashtë vendit gjatë koronavirusit
Al-Blog

Mbrojtja e udhëtarit të biznesit brenda dhe jashtë vendit gjatë koronavirusit

Mbrojtja e udhëtarit të biznesit brenda dhe jashtë vendit gjatë koronavirusit Cdo ditë po raportohen incidente të reja të virusit...
Read More
Përse biletat e autobusëve janë gjithmonë me leverdi?
Al-Blog Blog

Përse biletat e autobusëve janë gjithmonë me leverdi?

Mjetet e transporteve janë të shumëllojshme dhe ndër to, një nga më të preferuarat janë autobusët. Ato janë gjithmonë komode,...
Read More
Si të gjeni linjat më të mira të autobusëve në Ballkan
Al-Blog Blog

Si të gjeni linjat më të mira të autobusëve në Ballkan

Që udhëtimi juaj të jetë sa më i këndshëm, sigurohuni që të ndiqni këto këshilla. Përvojat e të tjerëve Dëshironi...
Read More
7 arsye përse të rinjtë preferojnë udhëtimin me autobus
Al-Blog Blog

7 arsye përse të rinjtë preferojnë udhëtimin me autobus

Të rinjtë gjithmonë janë konsideruar pak intuitivë në zgjedhjen e cdo gjëje në jetën e tyre, por në rastet e...
Read More
Udhëtimi me autobus shkakton më pak dëme në mjedis
Al-Blog Blog

Udhëtimi me autobus shkakton më pak dëme në mjedis

Studimet në Evropë dhe Amerikë kanë arritur në përfundimin se emetimet e dioksidit të karbonit për pasagjer janë më të...
Read More
Në Francë studjohet sistemi i transportit të pakove me autobus urban
Al-Blog Blog

Në Francë studjohet sistemi i transportit të pakove me autobus urban

Transporti urban në mënyrë të konsiderueshme kontribuon në arritjen e objektivave socio-ekonomike të qyteteve, por në të njëjtën kohë ndikon...
Read More
Dërgesat me autobus, lirë shpejt dhe ekologjike
Al-Blog Blog

Dërgesat me autobus, lirë shpejt dhe ekologjike

Shërbimet e transportit dhe logjistikës kanë një rëndësi vitale ndaj bizneset në këtë sektor janë gjithmonë e në rritje. E...
Read More
Si ndikon transporti i pakove me autobus në uljen e ndotjes së mjedisit?
Al-Blog Blog

Si ndikon transporti i pakove me autobus në uljen e ndotjes së mjedisit?

Dërgesat me autobus ulin ndjeshëm emetimin e gazrave serë, duke e bërë këtë sistem transporti një zgjidhje sa të leverdisshme...
Read More
Ja lista e kompanive të autobusëve me të cilat mund të dërgoni ndihma në Shqipëri pa pagesë, nga e gjithë Evropa
Al-Blog Blog

Ja lista e kompanive të autobusëve me të cilat mund të dërgoni ndihma në Shqipëri pa pagesë, nga e gjithë Evropa

Klikoni këtu për të hapur listën Këto janë momente shumë të vështira për të gjithë shqiptarët dhe për të gjithë...
Read More
Studim, çfarë vlerësojnë më shumë udhëtarët në autobus dhe sa janë të gatshëm të paguajnë ekstra
Al-Blog Blog

Studim, çfarë vlerësojnë më shumë udhëtarët në autobus dhe sa janë të gatshëm të paguajnë ekstra

Specialisti i rezervimeve Busbud ka bërë publike rezultatet e një studimi mbi disa shërbime ekstra në autobus, të cilat pasagjerët...
Read More
70 autobusë pa shofer në rrugët e Romës
Al-Blog Blog

70 autobusë pa shofer në rrugët e Romës

Autobusët e linjës që mbajnë emrin Navya janë preferuar shumë midis viteve 2016-2017, kur eksperimentoheshin në vende të ndryshme, përfshirë...
Read More
Autobusët që u flasin të verbërve
Al-Blog Blog

Autobusët që u flasin të verbërve

Quhet ‘Letismart’ dhe është një sistem inovativ që së shpejti do të lejojë që të gjithë autobusët e Linjës së...
Read More