fbpx

Numër telefoni

+355 67 639 1662

Orari

E hënë  – e premte 8:30 – 17:00

Na gjeni në

Rr. Don Bosko, Pranë Vizion Plus, Tiranë

11 arsye për tu bërë pjesë e Veontime tani

Vitrinë online, sa 100 sportele.

Vitrina më e mirë për kompanitë e autobuséve. Një agjenci online që vlen sa 100 sportele.

Sjellim pasagjer të rinj

Ju sjellim pasagjer nga gjithë Evropa, edhe në tregjet e pa njohura.

Investojmë në reklam

Investim dinamik dhe kostant në marketing, në kanalet dhe formatet më inovative.

Akses në sistemet globale

Me Veontime integroheni në sistemet globale, pa kosto shtesë.

Teknologjia ju lehtëson punën

Platforma Veontime thjeshton punën e stafit tuaj nëpërmjet fjalës më të fundit të informatikës.

Më pak kosto administrimi

Me dixhitalizimin e proceseve ulni kostot e biznesit tuaj.

Program i sigurtë dhe efikas

Veontime është fryt i përvojës 20 vjeçare të stafit tonë në informatikë.

Kapni standartet evropiane

Duke përdorur sistemin e rezervimeve Veontime, ju rrisni ndjeshëm cilësinë e shërbimit ndaj klientit.

I thjeshtë në përdorim

Përdorimi i platformës është i thjeshtë dhe intuitiv. Çdokush në kompaninë tuaj mund ta mësojë atë menjëherë.

Nuk kërkohet abonim

Sistemi i jepet kompanive të autobusëve në përdorim falas, pa pagesë fikse apo kosto abonimi. Veontime përfiton komision vetëm nëse shet bileta.

Likuidim i shpejtë

Likuidimi për biletat e shitura bëhet në afate të shpejta.

Dërgesat me autobus, lirë, shpejt dhe ekologjike

Veontime ka fituar disa çmime në Itali, pasi sistemi i dërgesave me autobus ndihmon ekonominë ekologjikisht të qëndrueshme

Deri në 80% më lirë

Dërgesat me autobus janë deri në 80% më lirë.

Në kohë rekord

Dërgesa të shpejta brenda 24 orëve.

Zgjidhja ideale për dërgesa me peshë

Metoda më ekonomike për dërgesa me peshë në gjithë Evropën.

Gjithëçka në pak klikime

Destinacionet, oraret dhe rezervimi i shpejtë online.

Sigurim

Mundësi sigurimi për dërgesat

Shërbim klienti
Shërbim klienti falas nëpërmjet telefonit, e-mailit dhe live chat.
Pagesa të sigurta

Garantojmë pagesa të sigurta online me sistemet Gateway Payment më të njohura në botë.

Cash, bank transfer

Prenotoni online dhe paguani si të dëshironi, në cash ose me bank.
Veontime është vitrina online më e kërkuar për kompanitë e autobusëve. Ne ju sjellim udhëtar dhe porosi nga e gjithë Evropa përmes teknologjisë që përdorim.

Jemi platforma e parë për rezervimin e porosive me autobus

Aplikoni për rregjistrim falas në Veontime në pak sekonda